SE BILLEDERNE: Prins Carl Philip mødte fyrst Albert i Monaco

Prins Carl Philip har for en stund forladt barsels-boblen i Sverige og har lagt vejen forbi fyrstedømmet i Monaco, hvor han har mødt fyrst Albert.

Det er ikke ofte, at den svenske kongefamilie arbejder sammen med personer fra fyrstefamilien i Monaco.

Men nu har den 38-årige prins Carl Philip forladt barselsboblen hjemme på Djurgården for at lægge vejen forbi fyrsten i Monaco.

Formålet med besøget er ifølge Svensk Damtidning at besøge den svensk-monegaskiske miljøkonference under titlen ”Tilslutning og beskyttelse af vores have”.

Fyrst og prins Carl Philip er i spidsen

Det er en konference med fokus på Østersøen organiseret af Foundation Albert, den svenske ambassade i Paris og Business Sweden.

Både fyrst Albert og prins Carl Philip er protektorer for miljøorganisationen International Union for Conservation of Nature.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Duoen samledes derfor til et møde under konferencen, som det kan ses i galleriet ovenover og stillede op til unikke billeder.

Prinsesse Madeleine vil deltage i dåben

Prins Carl Philip er desuden i fuld gang med forberedelserne til barnedåb den 1. december, hvor hele den svenske kongefamilie skal overvære prins Gabriel blive døbt.

Det er netop blevet meldt ud, at prinsesse Madeleine også lægger vejen forbi, når den store begivenhed finder sted.

Prins Carl Philip er i forvejen far til etårige prins Alexander, og i august føjede ægteparret endnu et barn til flokken.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden