Torsdag, 15. oktober 2015 — af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Sådan skjulte prinsesse Sofia sin mave

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia har netop meddelt, at de har over den seneste tid har gemt på den søde hemmelighed, at de venter deres første barn.

Den 30-årige prinsesse Sofia er gravid med sit og prins Carl Philips første barn, fremgår det torsdag af en pressemeddelelse fra det svenske hof.

Parret deltog søndag i prins Nicolas’ barnedåb, før nyheden kom ud, og her havde prinsesse Sofia en tætsiddende vinrød kjole på.

Den afslørede dog ikke umiddelbart noget om graviditeten, og indtil nu har den nygifte prinsesse altså haft held til at holde på sin hemmelighed.

LÆS MERE: Prinsesse Sofia rørt til tårer i sin hjemby

Prinsesse Sofia har været velklædt

Igennem de første måneder af sit kongelige liv har prinsesse Sofia været velklædt – også selv om hun har skullet tage et særligt hensyn i forhold til pressens nysgerrige linser.

Prinsesse Sofia forventes at nedkomme med sit første barn i april næste år, og hendes graviditet vil uden tvivl blive fulgt tæt indtil da.

Se hvordan prinsesse Sofia har klædt sig på under sin graviditet indtil nu - og hvordan hun elegant har placeret tasker, blomster, hænder og jakker foran maven - i galleriet øverst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden