SE BILLEDERNE: Victoria og Sofia til jubilæumsfejring hos kongeparret

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia var omgivet af kronprinsesseparret og prinsesse Sofia ved en stor jubilæumsfejring på det kongelige slot.

Den svenske kongefamilie viste ved et stort møde på det kongelige slot i Stockholm endnu engang, hvor meget de støtter op om hinandens sager. 

Denne gang var det kong Carl Gustaf og dronning Silvia, som havde inviteret samarbejdspartnere til organisationen Global Child Forum ind til en samtale om vigtige emner. 

En særlig dag

Det var en helt særlig dag, i det organisationen i år har ti-års jubilæum. 

Med til at markere jubilæet var også kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt prinsesse Sofia, der alle lyttede interesseret med under de forskellige oplæg. 

Hjælper verdens børn 

Global Child Forum blev grundlagt af kong Carl Gustaf og dronning Silvia i 2009 for at fremme børns rettigheder i forbindelse med FN's børnekonvention. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Det var kong Carl Gustaf, der bød alle velkommen til mødet og fremhævede jubilæumsåret, mens dronning Silvia sluttede sammenkomsten med en flot tale, hvor hun forklarede, at der stadig ligger masser af arbejde for at forbedre børns vilkår foran dem. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden