16. mar. 2022
Af Christinna Braun

Se billedet i sneklædte omgivelser: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip på hundeslæde med familien

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip. Arkivfoto. 
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip. Arkivfoto.
Foto: Martin Høien
Sveriges prins Carl Philip og prinsesse Sofia nød en dag med familien i vilde omgivelser.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia er glade for at bruge tid i naturen, og det er også en egenskab, de prøver at give videre til deres tre sønner, prins Alexander, knap 6, prins Gabriel, 4, og prins Julian på knap et år.

Forleden var det royale par en tur i sneparadiset Tandådalen i Sälen, hvor de fik en uforglemmelig oplevelse.

Prins Carl Philip og Sofia besøgte Peakpoints Adventure, som arrangerer hundeslædeture i de sneklædte omgivelser i Sälen.

På Instagram har Peakpoints Adventure delt et dejligt billede af prins Carl Philip og prinsesse Sofia, og skriver de, hvordan de havde helt særlige, kongelige gæster på besøg.

I teksten på Instagram står der også, at prins Carl Philip og hans familie prøvede en af de eventyrlige hundeslædeture, man kan prøve hos Peakpoints.

Du kan se billedet af prins Carl Philip og prinsesse Sofia ved at klikke her.

Da prinsesse Sofia fødte parrets tredje søn, prins Julian, i marts sidste år, valgte hun at bruge mere tid sammen med de tre krudtugler derhjemme, og hun skruede derfor ned for de kongelige opgaver, mens hun gik på barsel.

Prinsesse Sofia er lige så stille ved at tage på kongelige opgaver igen, og det er ikke mere end et par uger siden, Sofia og Carl Philip havde ældstesønnen, prins Alexander, med til fejringen af Vasaløbets 100-års jubilæum.

Se billederne derfra i linket herunder.

Læs mere om: