SE BILLEDET: Kronprinsesse Victoria i flot lyserød stil for en god sag

Kronprinsesse Victoria.

Kronprinsesse Victoria.

Foto: MEGA

Kronprinsesse Victoria gør som protektor igen i år opmærksom på brystkræft-området i forbindelse med en stor kampagne i Sverige.

Tirsdag, 1. oktober 2019 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Victoria er god til at skabe opmærksomhed omkring vigtige sager.

En af de mange sager, som kronprinsesse Victoria støtter, er Cancerfondens store Rosa Bandet-kampagne, der sætter fokus på brystkræft, og som kører i hele oktober måned. 

Flot i lyserød

Det er 11. gang, at kronprinsesse Victoria som protektor gør opmærksom på den alvorlige sygdom, og også denne gang har kongehuset i den forbindelse udsendt flotte billeder af kronprinsessen klædt i kampagnens farve lyserød og med den karakteriske lyserøde sløjfe på brystet. 

Billederne er taget på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, hvor kronprinsesse Victoria fulgte en kræftpatients vej ind i hospitalsverdenen gennem en fiktiv fortælling. 

Kvinder hårdt ramt

Undervejs nåede hun blandt andet at besøge et laboratorie og få oplysninger om den nyeste kræftforskning. 

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Hvert år bliver omkring 8.000 svenskere diagnosticeret med brystkræft, der er den mest almindelige kræftsygdom blandt kvinder. 

Rosa Bandet-kampagnen samler midler ind for at bekæmpe brystkræft gennem finansieringen af kræftforskning ved at sprede viden om sygdommen og skabe debat. 

Den rosa sløjfe er skabt af Ben Gorham.