6. maj. 2020
Af Christinna Braun

Se billedet: Victoria, Daniel, Haakon og Mette-Marit fik en hyggelig snak

Prins Daniel, kronprinsesse Victoria, kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon.
Prins Daniel, kronprinsesse Victoria, kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon.
Fotomontage: MEGA
Der var smil og gensynsglæde, da Sveriges kronprinsessepar og Norges kronprinspar afholdt videomøde.

I denne uge skulle Norges kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit have været på officielt besøg i Sverige, men på grund af corona-pandemien blev dette naturligvis aflyst.

Derfor måtte kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ty til digitale midler og afholde et videomøde med Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel. Det oplyser det norske kongehus på dets hjemmeside.

Ser man på billederne af videomødet, var der masser af plads til smil og grin blandt de royale par!

Snakkede om udviklingen

- Vi havde set meget frem til at besøge jer i Sverige. Jeg ved, der var stor interesse for besøget fra det norske erhvervsliv, så vi glæder os til at komme, når det bliver muligt, sagde kronprins Haakon.

Både det svenske kronprinsessepar og det norske kronprinspar har den seneste tid arbejdet hjemmefra via videomøder, hvor de er blevet opdateret omkring situationen i deres samfund.

Netop dette fik de royale par mulighed for at drøfte med hinanden i videomødet, hvor de kunne informere om udviklingen i både Sverige og Norge. Det planlagte officielle besøg skulle have fokuseret på samarbejde mellem de to lande og erhvervslivet.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel afsluttede mødet med at byde det norske kronprinspar hjerteligt velkommen, når det bliver muligt igen.

Læs mere om: