Lørdag, 15. juni 2019 — af Christinna Braun

SE BILLEDET: Victoria og Sofia på vandretur sammen

Prinsesse Sofia og kronprinsesse Victoria
Prinsesse Sofia og kronprinsesse Victoria
Foto: Kungahuset.se
Kronprinsesse Victoria fik herligt selskab på den sidste af sine mange vandreture gennem Sveriges natur. Prinsesse Sofia havde nemlig fundet vandrestøvlerne frem og vandrede med svigerinden.

Kronprinsesse Victoria er enormt glad for at vandre, og igen i år inviterede hun alle, der havde lyst, med på vandretur igennem Sveriges smukke landskab. Hun startede sine landskabsvandringsture i 2017 og har siden gentaget succesen hvert år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu har kronprinsesse Victoria spadseret sine sidste skridt på sin 25. og afsluttende landskabsvandring i år. Den sidste vandretur fandt sted i Dalarna i Fulufjällets Nationalpark, og kronprinsessen var et stort smil, mens hun glad vandrede igennem de betagende omgivelser.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kronprinsesse Victoria fik selskab på turen

Kronprinsesse Victoria fik på sin sidste vandring dejligt selskab af sin brors hustru, prinsesse Sofia, og de to vandreglade kvinder gik sammen med raske skridt den sidste kilometer på kronprinsessens vandretur.

Ifølge Svensk Damtidning var det en glad kronprinsesse Victoria, der efter 25 vandreture i år afsluttede gå-eventyret.

- Jeg håber, at mine landskabsvandringer kan inspirere flere til at opdage de skatte, som Sveriges mangfoldige natur byder på. Alt det smukke, som ofte findes lige uden for døren.

Foto: Kungahuset.se

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden