SE DET SØDE BILLEDE: Prinsesse Madeleine deler sin babylykke

Prinsesse Madeleine.

Prinsesse Madeleine.

Arkivfoto: ALL OVER PRESS

Det er fire måneder siden, prinsesse Madeleine blev mor til sit tredje barn, og hun deler nu sin lykke på det sociale medie Instagram.

Mandag, 9. juli 2018 - af Juliane Olsen

Den 36-årige prinsesse Madeleine må siges at være lykkelig mor til tre, og det står endnu tydeligere, efter hun har delt et nyt billede på Instagram.

Lille prinsesse Adrienne er nemlig blevet fire måneder gammel, og det markerer den svenske prinsesse med et sødt portrætfoto.

- For fire måneder siden blev denne lille engel født. Vi er så taknemmelige over at have fået hende, skriver prinsesse Madeleine på Instagram.

BILLED-BLADET dækkede barnedåben

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, er tegnet et lyseblåt hjerte, og det viser for første gang offentligheden prinsesse Adrienne siddende på mors skød.

Det er blot en måned siden, at den lille prinsesse blev døbt i Drottningholm Slotskirke i Stockholm, og her var BILLED-BLADET naturligvis tilstede.

Dåben tiltrak gæster fra nær og fjern, og det var tydeligt, at de stolte forældre var glade for, at de havde valgt endnu en gang at udvide familien.

Prinsesseparret er forældre til tre børn

Familien på fem kan nu nyde flokkens lillesøster i en ny bolig, for før dåben valgte prinsesseparret at flytte til en anden lejlighed i den engelske hovedstad, London.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

Prinsesse Adrienne har to ældre søskende, fireårige prinsesse Leonore og treårige prins Nicolas.