24. sep. 2017
Af Juliane Olsen

Se nye billeder af kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria deltog for nyligt i et foredrag på Kungliga Vetenskabsakademien, og det var et emne, der optog hende meget.

Den 40-årige kronprinsesse Victoria føler sig bedst tilpas, når hun fordyber sig i sager, hun brænder for, og det skete for nyligt.

Her deltog kronprinsessen nemlig ifølge Svensk Damtidning i et foredrag på Kungliga Vetenskabsakademien om udviklingen indenfor klimaforskning.

Foredraget var til minde om forsker Gordon Goodman, og kronprinsesse Victoria mødte dagens deltagere med et engageret blik.

Kronprinsesse Victoria bar smarte stiletter

Her bar kronprinsessen en plisseret lyserød kjole fra Ralph Lauren samt en skuldertaske fra Valentino.

Kronprinsesse Victorias smarte stiletter i læder var desuden af mærket Gianvito Rossi, og samlet må det siges at være et rigtigt stilfuldt sæt.

Den lyserøde kjole fra Ralph Lauren bar kronprinsessen sidste gang for et år siden, mens Valentino-tasken var med som tilbehør ved en konference i sidste uge.

Miljøproblemer har været på dagsordenen

Kjolen klæder virkelig kronprinsesse Victoria, og tasken er en af hendes foretrukne, som hun har båret flere gange før.

Det er ikke første gang denne måned, at kronprinsesse Victoria har fået mulighed for at beskæftige sig med emnet miljøproblemer.

I starten af september deltog hun og kong Carl Gustaf nemlig i Royal Colloquiums 25-års jubilæum, hvor emnet var på dagsordenen.

Se galleriet med kronprinsesse Mary her.

Læs mere om: