Fredag, 25. juni 2021 - af Marie Krakau

Se prins Carl Philips smukke pletskud af mor og far

Kong Carl Gustaf, dronning Silvia og prins Carl Philip.
Kong Carl Gustaf, dronning Silvia og prins Carl Philip.
Foto: Ritzau Scanpix
Prins Carl Philip er fotografen bag et nyt, afslappet billede af kong Carl Gustaf og dronning Silvia.

Det svenske kongepar har fredag aften sammen med en glad hilsen med ønsket om en god midsommer delt et nyt, fortræffeligt privat portræt taget af deres søn. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

At sommeren er for alvor indtruffet i Sverige ses tydeligt på billedet af kong Carl Gustaf og dronning Silvia, der begge er afslappet klædt på til en sommerdag i den smukke svenske natur. 

På billedet har dronningen samlet sig en yndig buket blomster i hvide, gule og lilla nuancer, som, hvem ved, måske skal bruges i midsommer-oppyntningen senere?

Det er prins Carl Philip, der har fanget sine forældre på det private foto. Også han selv delte fredag en midsommer-hilsen på Instagram sammen med sin hustru, prinsesse Sofia. 

Alle børn og børnebørn er i Sverige

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia kan i denne tid glæde sig over, at de har hele familien samlet i Sverige. 

Prinsesse Madeleine, der til dagligt bor i Florida med sin mand Chris O'Neill og deres tre børn, Leonore, Nicolas og Adrienne, er for kort tid siden kommet hjem til Sverige for at tilbringe sommeren. 

Carl Gustaf og Silvia her dermed rig mulighed for at se alle deres otte børnebørn, der udover prinsesse Madeleines tre børn, også tæller Carl Philip og Sofias tre drenge Alexander, Gabriel og Julian samt kronprinsesse Victoria og prins Daniels to børn, Estelle og Oscar. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden