19. sep. 2016
Af Marianne Singer

Se prinsesse Madeleine i forførende flot gallakjole

Prinsesse Madeleine var smuk som en græsk gudinde, da hun inviterede til stor gallamiddag i New York.

Prinsesse Madeleine tiltrak sig alles blikke, da hun ankom til World Childhood Foundtations store, årlige "Thank you"-gallamiddag i New York.

Iklædt en elegant lang kjole, designet af Jenny Packham, tilføjede prinsesse Madeleine velgørenhedsarrangementet masser af glamour.

Prinsesse Madeleine
Foto: AOP

Også hertuginde Catherine har tidligere båret den britiske designers fantastiske kreationer.

SE BILLEDERNE: 25 fantastiske billeder af Sveriges smukke prinsesser

Prinsesse Madeleine fik selskab af store stjerner

Den lyse robe af florlet silkeorganza var smukt draperet over den ene skulder, og som en fin detalje var overstykket pyntet med funklende sten og pailletter.

Flere stjerner var mødt op for at støtte arrangementet, der fandt sted på en luksuriøs restaurant på Manhattan og blev afholdt til fordel for dronning Silvias organisation World Childhood Foundation.

Blandt gæsterne var den Oscarvindende skuespiller Forest Whitaker, operasangeren Andrea Bocelli og og Hollywoodstjernen Malin Åkerman.

LÆS MERE: Prinsesse Madeleine vil have flere børn

Prisen for at deltage var skyhøj med priser fra 8.500 og op til 850.000 svenske kroner, men så kom man også til at sidde ved prinsesse Madeleines bord.

World Childhood Foundation blev grundlagt af dronning Silvia i 1999 og har fokus på at beskytte børn mod seksuel udnyttelse og misbrug, men også på at hjælpe ofre.

Den smukke Jenny Packham-kjole er blot den seneste af en række fantastiske outfits, den smukke svenske prinsesse har båret de seneste par uger. Se blot i galleriet herover.

Læs mere om: