29. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Se Sofias billeder: Så meget er Alexander og Gabriel vokset

Prinsesse Sofia.
Prinsesse Sofia.
Arkivfoto: MEGA
Der er gang i den private sommerfotografering hos prinsesse Sofia og prins Carl Philip, der nyder at hygge sig med børnene prins Alexander og prins Gabriel.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip nyder sommerperioden hjemme i Sverige sammen med deres to sønner prins Alexander, fire år, og prins Gabriel, to år, og på de sociale medier har de stolte forældre flittigt delt private feriepletskud.

Sofia og Carl Philip på Solliden

Familien har blandt andet hygget sig på Solliden Slot, og her har Sofia for nyligt lavet et fint billede af sine sønner Alexander og Gabriel, mens de sidder på en bænk og nyder udsigten i det fine vejr.

Sjov sammenligning

Den meget opmærksomme royale fan kan måske huske, at Sofia i sommeren 2018 fotograferede sine sønner på den samme bænk og endda siddende nogenlunde på samme måde.

Dengang var drengene bestemt også søde at se på, og man kan naturligvis tydeligt se, hvor meget de er vokset fra dengang til nu.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om prins Joachims situation i Frankrig og om den tid, der venter ham.

Du får også en rørende reportage fra Lone Dybkjærs bisættelse i Holmens Kirke, hvor familie og venner tog en smuk afsked med hende.

Endelig hylder BILLED-BLADET hele Danmarks Bent Fabricius-Bjerre, der efter et 95 år langt og begivenhedsrigt liv er gået bort.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb31-forsider_1.jpg
Billed-Bladet nr. 31, 2020
Foto: Aller Media

Læs mere om: