Sikkerheden i top: Sofia og Carl Philip mødtes med Silvia

Carl Philip og Sofia

Carl Philip og Sofia

Foto: Ritzau/Scanpix
Midt i en tid med ekstraordinært mange udfordringer i den svenske kongelige familie mødtes prinsesse Sofia og prins Carl Philip med dronning Silvia i en helt særlig anledning.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip deltog onsdag 17. marts i et videomøde sammen med dronning Silvia.

Sofia og Carl Philip vil have mere sikkerhed

De kongelige mødtes med repræsentanter for Statens Medieråd, der præsenterede dem for en ny rapport om børn og unges udfordringer med sikkerhed på internettet.

Det er utroligt vigtigt, at sikkerheden online er i top, så børn og unge og andre udsatte grupper ikke oplever at blive krænket eller mobbet,.

Mobning og overgreb

Netop mobning og overgreb var der fokus på til mødet, som Sofia og Carl Philips fond Prinsparets Stiftelse havde taget initiativ til.

Sofia og Carl Philip udtaler sig

- I dag fik vi, dronningen og Prinsparets Stiftelse en oversigt af Statens Medieråd med seneste rapport om børn og unges sikkerhed på nettet, lyder det fra Sofia og Carl Philip på deres egne sociale medier, og de fortsætter.

- Det var en vældig nyttig og interessant rapport, som bekræfter betydningen af, at vi er bevidste om de udfordringer, som de digitale miljøer indebærer for børn og unge.

Føder snart

Dette er for prinsesse Sofia en af de sidste officielle arbejdsopgaver, før hun føder sit og Carl Philips tredje barn.

Sofia har termin indenfor de næste par uger.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden