7. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Silvia er imponeret: Prinsesse Estelle skiller sig ud!

Prinsesse Estelle
Prinsesse Estelle
Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Estelle er en klog og nysgerrig pige, og det har dronning Silvia oplevet i løbet af coronakrisen.

Prinsesse Estelle er den ældste af dronning Silvias børnebørn, og derfor er det meget naturligt, at netop Estelle skiller sig ud.

Prinsesse Estelle er speciel

For dronning Silvia har det i løbet af coronakrisen været bemærkelsesværdigt at opleve, at kronprinsesse Victoria og prins Daniels datter på otte år har været meget mere reflekterende og nysgerrig end hendes øvrige børnebørn.

Dronning Silvia, prinsesse Estelle og prins Oscar
Foto: Martin Høien

Det har Silvia kunnet registrere, når hun hjemme fra Stenhammer Slot via Skype eller FaceTime har været i kontakt med sine små familiemedlemmer, der er blevet tilbage i hovedstaden Stockholm.

Alvorlige Estelle

– Estelle går i skole som hun plejer og har sin normale hverdag. Hun er otte år og ser på det, der sker, med lidt mere alvor end de andre børnebørn. De nøjes med at råbe ”mormor!”, siger Silvia i et interview med det svenske medie Aftonbladet.

Silvia løfter sløret

I samme interview fortæller Silvia også lidt om, hvordan det er at kommunikere digitalt med børnebørnene Estelle, Oscar, Alexander og Gabriel samt Leonore, Adrienne og Nicolas.

Har masser af tid

– Jag har aldrig haft så meget tid som nu til at skrive til børnebørnene og den øvrige familie og sende små videoklip, som alle jo gør nu. Nogle af dem er skøre, men sjove, lyder det fra dronningen.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb19-forsider_0.jpg

Læs mere om: