Tirsdag, 14. september 2021 - af Ulrik Ulriksen

Silvia og Carl Gustaf fik besøg af popstjerne på slottet

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf
Dronning Silvia og kong Carl Gustaf
Foto: Martin Høien
Det blev en festlig dag på slottet i Stockholm, da kong Carl Gustaf med dronning Silvia ved sin side hyldede svenske kulturpersonligheder.

Sveriges Kong Carl Gustaf var i fin form, da han med dronning Silvia ved sin side uddelte medaljerne  H.M. Kongens Medalje samt Litteris et Artibus ved en  ceremoni i Vita Havet på det kongelige slot i Stockholm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Carl Gustaf og Silvia mødte Robyn

H.M. Kongens Medalje blev ved højtideligheden givet til blandt andre personligheder indenfor erhvervslivet, mens medaljen Litteris et Artibus gives til personligheder indenfor musik og litteratur og teater.

På den store dag på slottet fik kongeparret besøg af en af Sveriges førende popstjerner gennem de seneste tre årtier, sangerinden og komponisten Robin Carlsson bedre kendt som ” Robyn”.

Hun fik medaljen for gennem flere år at have bidraget på smukkeste vis med musik til det svenske og internationale publikum.

Robyn
Robyn
Foto: Mega

Kriminal-ekspert på slottet

Også forfatter og professor i kriminologi, Leif GW Persson, fik en medalje for sit arbejde, der har fascineret svenskerne gennem mange, mange år.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden