Silvia og Carl Gustaf i gyldent humør efter dejlige danske dage

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf

Foto: Mega
Danmark var den helt store vindernation ved VM i ridesport, men Sverige gjorde det bestemt også godt ved mesterskabet, som blev afviklet på dansk grund. De flotte blågule præstationer er blevet bemærket af det svenske kongepar.

Der var spænding indtil sidste dag ved VM i ridesport, der bød på masser af danske medaljer.

Også Sverige vandt et par flotte guldmedaljer, og det glædede dronning Silvia og kong Carl Gustaf så meget, at de sendte et særligt guld-lykønskningstelegram via de sociale medier til de svenske ryttere, som blev verdensmestre ved stævnet i Herning i Danmark.

Guldhilsen fra Silvia og Carl Gustaf

- Stort tillykke med jeres dobbelte guld ved VM i ridesport! Gennem jeres fine præstationer, både som hold og individuelt, vandt I historiske guldmedaljer til Sverige, lød det blandt andet fra det sportsglade kongepar, der i deres telegram også takkede for de spændende konkurrencer.

Det svenske springlandshold kom til VM i Herning som guldfavoritter, og den favoritværdighed indfriede de til fulde foran et medrivende publikum, som skabte en pragtfuld stemning på Stutteri Ask Stadium.

Det guldvindende svenske landshold består af Peder Fredricson, Henrik von Eckermann, Jens Fredricson og Malin Baryard-Johnsson.

Vandt også guld individuelt

Henrik von Eckermann og hesten King Edward vandt desuden guld individuelt i ridebanespringning efter en helt fænomenal præstation.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden