Onsdag, 19. august 2020 - af Ulrik Ulriksen

Silvia og Carl Gustaf lægger planer: En meget anderledes tid venter

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf.
Dronning Silvia og kong Carl Gustaf.
Arkivfoto: Martin Høien
I disse dage er der i Sverige gang i planlægningen af den kongelige families sensommer og efterår. Det bliver en periode med mange nye tiltag og opgaver.

I Sverige er der i denne tid fuld gang i planlægningen af kong Carl Gustaf og dronnings Silvias sensommer og efterår.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Også kronprinsesse Victoria og resten af den royale familie er ved at få styr på den kommende periode med mange nye tiltag og opgaver.

Vigtig opgave for Silvia og Carl Gustaf

– En af de vigtigste opgaver er at støtte Sverige, siger det svenske kongehus’ kommunikationschef Margareta Thorgren til avisen Expressen om kongen og dronningens mission i løbet af efteråret.

Sommerferien er forbi

Den kongelige families sommerferie er nu slut, og kong Carl Gustaf, dronning Silvia og kronprinsesse Victoria er vendt tilbage til arbejdet som de mest markante medlemmer af kongehuset. 

– Aktiviteterne vil blive flere fra denne uge, siger kongehusets kommunikationschef Thorgren, og hun fortæller også, at det på grund af corona-situationen bliver et anderledes efterår i forhold til tidligere år.

Gang i planlægning

– Vi er ved at lægge planer for efteråret. Meget i løbet af efteråret kommer sikkert til at dreje sig om at rette opmærksomhed mod og støtte forskellige organisationer samt de mennesker, som er blevet særligt hårdt ramt. Selvom dette også er blevet gjort i foråret, så er det en af de vigtigste opgaver – at støtte Sverige. Det kan man gøre ved at rette fokus mod og støtte organisationer, alt fra virksomheder indenfor erhvervslivet til sundhedsvæsnet og ældreplejen, lyder det fra den kongelige kommunikationschef.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden