Skøn julegave: Carl Gustaf og Silvia glæder sig over gylden indsats

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia

Foto: Martin Høien
De kongelige sportsfans kong Carl Gustaf og dronning Silvia har igen fået noget at glæde sig over i forbindelse med flotte svenske sportspræstationer i december.

Det er ikke længe siden, at Sveriges kong Carl Gustaf og dronning Silvia kunne juble over guld til Sveriges herrer ved VM i indendørs hockey.

Og nu er der mere guld at glæde sig over.

Ved verdensmesterskaberne i svømning på kortbane i Forenede Arabiske Emirater har Sverige vundet hele fire guldmedaljer.

Carl Gustaf og Silvia glæder sig over VM-guld

Det ønsker kongen og dronningen tillykke med, hvilket man kan se via et opslag på de royale sociale medier.

Her kan man se, at kongeparret i dag har sendt et gratulationstelegram til svømmerne, som altså til sammen har erobret fire guldmedaljer ved VM.

Det er svømmerne Louise Hansson, Sofia Hansson, Sarah Sjöström og Michelle Coleman, der får en gylden, kongelig julehilsen.

Kongeparret ønsker tillykke

- Tillykke med jeres indsats i henholdsvis 100 meget rygsvømning, holdkappen 4 gange 50 meter medley, 50 meter fri og 4 gange 100 meter medley ved kortbane VM i svømning, lyder det fra Carl Gustaf og Silvia, og de har mere på hjerte til svømmerne.

- Jeres fælles og individuelle præstationer har vundet ikke mindre end fire guldmedaljer til Sverige. I er alle verdensmestre. kommer det blandt andet fra kongeparret.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden