Torsdag, 29. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Sofia og Carl Philip dybt berørte

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.
Arkivfoto: MEGA
Prinsesse Sofia og prins Carl Philip har været på en officiel opgave, hvor de fik en oplevelse, de sent vil glemme.

- Sikke en dag vi har haft i Värmland!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan indleder prinsesse Sofia og prins Carl Philip en fælles beskrivelse af en unik arbejdsdag, som de sent vil glemme.

Sofia og Carl Philip hørte om udviklingen

I landsdelen Värmland fik Sofia og Carl Philip mulighed for at høre om corona-pandemiens udvikling samt om de mange tiltag, der er i gang på centralsygehuset i byen Karlstad.

Sygeplejerske med stærke ord

- Sygeplejersken Mia berørte os med sine stærke beskrivelser af, hvordan man aldrig er stoppet med at vise medmenneskelighed overfor alle patienter. Også når det har været hårdest, lød det fra Sofia og Carl Philip i et opslag på det svenske kongehus’ sociale medier til en billedserie med hele seks billeder fra den særlige arbejdsdag i Karlstad.

Det svenske prinsepar besøgte også det inspirerende ”Innovation Park”, hvor de mødte unge iværksættere, som ved hjælp af digitale platforme hjælper studerende, der føler sig ensomme.

Spiste lækker frokost

Sofia og Carl Philip nåede også at nyde en frokost med värmlandske delikatesser, som de spiste sig mætte i.
- Alle vi har besøgt har været påvirkede af pandemien på en eller anden måde. Og det er ikke forbi endnu. Nu må vi samle kræfterne for at stå imod spredning af smitten og de konsekvenser, vi ser på alle niveauer, lyder det fra prinseparret.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge har vi nyt om kronprinsfamilien, der flytter fra Kancellihuset i Fredensborg, og så har prins Joachim og hans familie været en tur hjemme i Danmark.

Der er også nyt om Vild med dans og fuld fokus på Hllda Heick.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden