29. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sofia og Carl Philip dybt berørte: Det føles stærkt!

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.
Arkivfoto: MEGA
På en vigtig aften i Stockholm gik prinsesse Sofia og prins Carl Philip dybt berørte på scenen.

For nylig var Sveriges prins Carl Philip og prinsesse Sofia en tur i Kulturhuset i Stockholm for at se teaterstykket ”Hvis jeg ikke siger noget bliver det bare værre”.

Stykket handler om nethad, og Sofia og Carl Philip har længe støttet kampen mod mobning og anden dårlig adfærd på de sociale medier.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philips initiativ

Forestillingen i Kulturhuset blev faktisk en realitet på initiativ fra prinsesse Sofia og prins Carl Philip via deres organisation Prinparets Stiftelse.

– Selvom det føles stærkt for os, der kigger på, så tænk på, hvordan det er for dem, som er udsatte for nethad, sagde prinsesse Sofia efter at have set teaterstykket.

Begge blev ramt

Måske blev Sofia og Carl Philip begge ramt handlingen, fordi de selv har været ofre for had på internettet via de sociale medier.

Hånlige og hadefulde kommentarer rettet mod de kongelige profiler har der været mange af for år tilbage.

Heldigvis er det meget bedre i dag.

Kongelige på scenen

Efter at have set forestillingen gik det royale par selv på scenen, og prins Carl Philip understregede, at det er vigtigt, at man ikke føler sig ensom, hvis man bliver mobbet.

Hjælp og støtte

– Der findes hjælp og støtte. Vi forsøger at vise, at at hvis vi taler sammen og fremhæver problemerne, så kan vi måske løse dem sammen, lød det fra prinsen.

Læs mere om: