Torsdag, 25. maj 2023 — af Majken Munk

Stjal opmærksomheden: Kronprinsesse Victoria lyste op i neongul drømmekjole af tyl

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Ritzau Scanpix
Kronprinsesse Victoria var ikke til at overse, da hun og resten af den svenske kongefamilie deltog i prisuddelingen Polar Music Prize 2023.

Den svenske kongefamilie dukkede næsten fuldtalligt op, da de deltog i prisuddelingen Polar Music Prize.

Det har været en tradition i mange år, at de svenske kongelige dukker op til netop den fest, der er noget af et tilløbsstykke.

Her stjal kronprinsesse Victoria opmærksomheden i en drøm af en kjole.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun var ifølge modebloggen på Instagram Royal Fashion Police i en neongul tylkjole i lag fra H&M, som kronprinsesse ofte tyer til.

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria i den smukke neongule tylkjole til Polar Music Prize 2023.
Foto: Ritzau Scanpix

Kronprinsessen havde taget et par matchende statement-øreringe i neongul på til, der var fra Shorouk.

På fødder havde hun et par sorte læderpumps fra Gianvito Rossi, som vel nok kan kaldes en favorit for den svenske kronprinsesse.

Nogle vil måske mindes, at kronprinsesse Victoria tidligere har haft en tylkjole på til Polar Music Prize. I 2019 bar hun en drøm af en pink tylkjole kreeret af den svenske designer Selam Fessahaye.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel til Polar Music Prize
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel til Polar Music Prize, hvor hun var i en pink tylkjole af designeren Selam Fessahaye.
Foto: MEGA

Foruden kronprinsesse Victoria deltog også kong Carl Gustaf og dronning Silvia samt prins Carl Phillip og prinsesse Sofia.

Kronprinsesse Victoria var dog uden sin mand prins Daniel.

Den svenske kongefamilie har gjort det til en tradition at deltage i Polar Music Prize, der i 1989 blev grundlagt af Stikkan Anderson, som var medstifter af ABBA og grundlægger af pladeselskabet Polar Records.

Årets modtagere af priserne ved prisuddelingen var Chris Blackwell, der er grundlægger af Island Records, Angelique Kidjó, der er sangskriver og sangerinde, og komponisten Arvo Pärt. Priserne fik de overrakt af kong Carl Gustaf.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden