Fredag, 30. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Stor undren i Sverige: Hvad har kong Carl Gustaf gang i?

Kong Carl Gustaf
Kong Carl Gustaf
Foto: Martin Høien
Det svenske sommervejr byder på mange udfordringer, og kong Carl Gustaf oplevede forleden midt i sommerkoncert under åben himmel, at regnen begyndte at falde.

Den svenske kongelige familie har anført af kong Carl Gustaf og dronning Silvia nydt mange gode sommerdage på Solliden Slot på Öland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De fleste dage har vejret været fint, men det svenske sommervejr byder ligesom det danske på pludselige skift.

Forleden midt under en koncert under åben himmel faldt regnen over kong Carl Gustaf og dronning Silvia, der var i selskab med prinsesse Sofia og prins Carl Philip.

Carl Gustaf værnede sig mod regn

Det fik Carl Gustaf til at trække i en gennemsigtig engangsregnfrakke eller regn poncho, der lignede en stor plasticsæk.

Kong Carl Gustaf
Kong Carl Gustaf
Foto: Ritzau/Scanpix

Og det er ikke første gang, at Carl Gustaf i fuld offentlighed på denne måde beskytter sig mod sommerregn.

Flere undrer sig

For et par år siden trak kongen ved en begivenhed på Solliden en sort plasticsæk-lignende engangsregnfrakke over hovedet, og nu undrer flere svenskere sig ifølge mediet Svensk Damtidning over, hvorfor kongen ikke får sig en rigtig regnfrakke i stedet for det triste plasticpose-look, der prægede ham forleden til Lisa Nilsson-koncerten ved Solliden.

Og en del undrer sig på sociale medier også over, at kongen forleden og også tidligere nærmest var den eneste, der med poncho værnede sig mod den lette regn, mens andre bare ventede på, at bygen drev over.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden