16. maj. 2023
Af Christinna Braun

Svensk kongehus bekræfter: Prinsesse Leonore er nu opereret efter fald

Prinsesse Madeleine.
Prinsesse Madeleine.
Foto: MEGA
Prinsesse Madeleines ældste datter er nu blevet opereret.

Det var meningen, at prinsesse Madeleine skulle have rejst til hjemlandet Sverige den 10. maj, hvor hun skulle deltage i et arrangement, organisationen World Childhood Foundation holdt.

Desværre måtte prinsesse Madeleine, 40, aflyse sin rejse i sidste øjeblik, efter hendes ældste datter, prinsesse Leonore, var faldet og kommet på hospitalet.

Prinsesse Leonore, 9, var faldet uheldigt under leg og havde brækket armen, og lægerne vurderede, at bruddet krævede operation.

Prinsesse Madeleine måtte derfor blive hjemme i Florida, hvor hun bor med Chris O’Neill, prinsesse Leonore, prins Nicolas og prinsesse Adrienne.

Meldingen efter prinsesse Madeleines aflysning var, at de stadig ventede på prinsesse Leonores operation, og det er nu heldigvis lykkes, bekræfter det svenske kongehus over for Svensk Damtidning.

”Prinsesse Leonore er nu blevet opereret og har armen i gips,” siger hoffets kommunikationschef Margareta Thorgren til mediet.

Ifølge Expressen har dronning Silvia, Leonores mormor, udtalt, at det er albuen, der er brækket.

- Prinsesse Madeleine har gjort alt, hvad hun kunne for at komme hertil. Samtidig indså hun, at hun skulle være ved sin lille datter, når hun bliver opereret. Jeg tror, at alle forstår, men det er klart, det er ikke nemt. Det er ikke nemt for lille Leonore, og det er ikke nemt for forældrene, fortalte dronning Silvia ifølge Expressen.

Prinsesse Madeleine og familien bliver kun boende i Florida de næste måneder. Til sommer flytter de hjem til Sverige.

Læs mere om: