23. feb. 2019
Af Marianne Singer

TILLYKKE: Skønne prinsesse Estelle fylder syv år!

prinsesse estelle
Prinsesse Estelle.
Foto: Mega
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel hygger helt sikkert om prinsesse Estelle i stor stil, når hun lørdag fylder syv år.

Prinsesse Estelle er hele Sveriges charmetrold med sit kære og livlige væsen, altid klar til at lave lidt sjov og spilopper til store kongelige begivenheder.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel kan kun være stolte af deres datter, prinsesse Estelle, der lørdag fylder syv år.

God til til prinsesse Estelle

På den store dag har hverken mor eller far officielle opgaver, så der bliver derfor helt sikkert god tid til at fejre prinsesse Estelle sammen med familiens yngste, prins Oscar på knap tre år.

Tidigere har kronprinsesse Victoria og prins Daniel inviteret familien ud på Haga slott på den store dag, men ifølge den kongelige kalender skal kong Carl Gustaf og dronning Silvia netop den dag til VM i nordisk skisport i Østrig.

I dronningeskole

Men hvem ved, måske når kongeparret lige at køre ud til deres ældste barnebarn og ønske tillykke med fødselsdagen, inden de suser afsted.

Prinsesse Estelle er nummer to i den svenske tronfølge og er igennem det sidste års tid begyndt i en slags dronningeskole, hvor mor Victoria, og enkelte gange også morfar, kong Carl Gustaf, har taget hende med ud til historiske samlinger og steder.

Læs mere om: