Torsdag, 1. februar 2018 - af Marianne Singer

UNIK VIDEO: Prins William og hertuginde Catherine tog Sverige med storm

På andendagen af deres officielle Sverige-besøg fortsatte prins William og hertuginde Catherine sammen med kronprinsesse Victoria og prins Daniel at charmere alle omkring sig.

De mange svenske skolebørn, som prins William og hertuginde Catherine mødte på Matteusskolen på andendagen af deres officielle besøg i Sverige, jublede og hujede af glæde over det kongelige besøg.

Og kemien var også helt i top mellem det britiske prinsepar og det svenske kronprinsessepar, kronprinsesse Victoria og prins Daniel, der fulgtes med dem.

Fejrede jubilæum

De to tronfølgerpar fejrede sammen med de mange skoleelever ti-års jubilæet for programmet Youth Aware of Mental Health (YAM).

Programmet har fokus på at forbedre børn og unges psykiske helbred, et emne, der i forvejen har prins William og hertuginde Catherines store interesse.

Så på britisk design

Efter det festlige arrangement tog prins William, hertuginde Catherine, kronprinsesse Victoria og prins Daniel videre til det eksklusive stormagasin Nordiska Kompaniet, hvor de nød en udstilling med britiske kvalitetsvarer i flot design.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Efter to dage i Sverige fortsætter prins William og hertuginde Catherine torsdag deres tur i Norge, hvor den norske kongefamilie er værter. 

   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden