31. mar. 2016
Af Marianne Singer

Veloplagt kronprinsesse Victoria på første opgave efter fødsel

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria sammen med FN's generalsekretær Ban Ki-moon og Sveriges statsminister, Stefan Löfven.
Foto: AOP
Kronprinsesse Victoria afbrød for en kort stund sin barsel for at møde FN's generalsekretær Ban Ki-moon på Stockholms rådhus.
Kronprinsesse Victoria overraskede i 2012 alle ved at dukke op til en frokost på det kongelige slot med prins Charles og hertuginde Camilla en måneds tid efter fødslen af prinsesse Estelle. Onsdag gjorde kronprinsesse Victoria det igen - knap en måned efter fødslen af prins Oscar den 2. marts afbrød hun sin barsel for blandt andet at lytte til FN's generalsekretær Ban Ki-Moons tale. LÆS MERE: Kronprinsesse Victoria i elegant genbrug

Kronprinsesse Victoria chik i guldfrakke

Iklædt en sort kjole og en chik frakke i skinnende guldstof og med et smil på læben ankom kronprinsesse Victoria til den blå hal på Stockholms Rådhus, hvor den årlige Dag Hammarskjöld-forelæsning fandt sted. Under talerne kunne kronprinsesse Victoria ikke helt skjule, at livet som mor til et spædbarn ikke altid byder på megen søvn, og hun måtte kæmpe lidt for at holde sig vågen. Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev! Sammen med blandt andre Sveriges statsminister, Stefan Löfven, sad hun derefter med i salen for at høre generalsekretærens tale med overskriften "Nye trusler, tidløse værdier: FN i et foranderligt, globalt landskab". Kronprinsesse Victoria blev tidligere i år udnævnt til en af 16 ambassadører for Agenda 2030 - FN's globale mål for holdbar udvikling.

Læs mere om: