Fredag, 18. december 2020 - af Marianne Singer

Victoria, Madeleine og Carl Philip: Står sammen om julehyggen

Den svenske kongefamilie. 
Den svenske kongefamilie. 
Foto: Jonas Ekströmer, Kungahuset.se
Kronprinsesse Victoria, prinsesse Madeleine og prins Carl Philip har sammen med deres familier været fælles om at sprede julestemning blandt svenskerne.

Der har i julemåneden indtil videre været et fantastisk samarbejde mellem kronprinsesse Victoria, prins Carl Philip og prinsesse Madeleine samt deres familier. 

Ved at skiftes til at dele søde familiebilleder hver søndag i advent, har de spredt dejlig julestemning og vist et stærkt sammenhold, også med Madeleine, der bor langt væk i Florida med sin familie. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skønne billeder

Første søndag i advent den 29. november var det kronprinsesse Victoria, der sammen med prins Daniel og deres to børn, prinsesse Estelle 8, og prins Oscar, 4, tændte et lys i den kongelige juledekoration på Haga slott. 

Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

Anden søndag i advent ønskede prinsesse Madeleine så glædelig advent med et billede af sine og Chris O'Neills tre børn, prinsesse Leonore, prins Nicolas og prinsesse Adrienne. Far Chris tog billedet, mens Madeleine tændte lysene. 

Vakte glæde 

Stor glæde vakte også kongehusets billede på de sociale medier fra tredje advent og Lucia-dag, hvor det var prins Carl Philip og prinsesse Sofia, der sammen med deres drenge, prins Alexander, 4, og prins Gabriel, 3, julehyggede.

Foto: Victor Ericsson, Kungl. Hovstaterna

Nu bliver det spændende at se, hvad kongefamilien har tænkt sig at dele på søndag, når det sidste adventfejring finder sted. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden