20. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Victoria om skøn oplevelse: Jeg vil aldrig glemme Estelle!

Prinsesse Estelle og kronprinsesse Victoria
Prinsesse Estelle og kronprinsesse Victoria
Foto: Martin Høien
For Sveriges kronprinsesse Victoria er det vigtigt at komme ud i naturen og søge de gode oplevelser sammen med familien.

Kronprinsesse Victoria elsker Sveriges natur, og de skønne omgivelser i nord og syd i hendes elskede land har gennem årene dannet rammen om mange gode oplevelser.

Kronprinsesse Victoria på tur

Mange gange har Victoria sammen med sin mand prins Daniel og parrets to børn prinsesse Estelle, otte år, og prins Oscar, fire år, været ude i skov og fjeld for at nyde den friske luft og få ladet batterierne op.

Kronprinsesse Victoria har for nylig leveret forordet til en speciel fotobog med titlen ”Uptäck Sverige” eller ”Opdag Sverige”.

I bogens forord kommer Victoria ind på, at hendes oplevelser i naturen også har været en indre rejse.

Estelle blev overrasket

- Desuden synes jeg, at det ofte beriger naturoplevelsen for os voksne at være ude på tur med børn. De ser mange ting på en helt anden måde. De gør os opmærksomme på det, vi ikke bemærker eller ikke husker – jeg vil aldrig glemme, første gang Estelle opdagede sin egen skygge. Det var utrolig specielt! Eller da hun første gang smagte sne. Selv har man jo glemt disse oplevelser, lyder det fra kronprinsesse Victoria, som jævnligt er af sted i naturen sammen med sin mand og børn.

Meditativ vandring

Det er for Victoria også meditativt at gå på naturvandring.

I bogen fortæller kronprinsessen, at hun sætter pris på stilheden og roen, som man kan finde i den vilde natur langt væk fra byens larm.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb29-forsider.jpg

Læs mere om: