Lørdag, 14. juli 2012 - af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Livsstil: Her er hemmeligheden bag OL-kvindernes makeup

Foto: AOP
En helt speciel form for makeup gør, at de kvindelige OL-atleter ikke behøver at bekymre sig om udseendet, når de yder deres bedste under mesterskaberne.

Har det nogensinde undret dig, hvordan de kvindelige atleter til OL kan lykkes med at se forrygende godt ud, mens de udøver nogle af de mest krævende sportsgrene i verden? Tilsyneladende er hemmeligheden bag deres gode udseende i mange tilfælde permanent makeup, viser det sig nu.

Den internationalt anerkendte kosmetiske konsulent og førende skønhedsekspert, Karen Betts, er lige nu utrolig populær blandt de kvindelige atleter på grund af sine ydelser. Flere højt profilerede sportsudøvere er lige nu ved at spænde ben for hinanden for at få en tid hos hende, så de kan få udført hendes permanente makeup, inden legene går i gang, lyder det fra skønhedseksperten selv.

Atleter vil være feminine
Karen Betts tilbyder en bred vifte af behandlinger lige fra tatovering af øjenbryn, eyeliner og lipliner. Britiske atleter, som længdespringeren Jade Johnson, elsker ligefrem tanken om at få lavet en ansigtsmakeup, der ikke kræver daglig vedligeholdelse under de udmattende træningstimer.

- Jeg er en olympisk atlet, men jeg er også en kvinde, og jeg ELSKER at være feminin. Jeg elsker makeup, vipper og at få ordnet mit hår, så jeg ser godt ud både på og udenfor banen. Jeg elsker især at få ordnet mine øjenbryn af Karen. Jeg må indrømme, at jeg er besat af synet af perfekte bryn, og Karen er den bedste til opnå perfektion!, siger hun ifølge femalefirst.co.uk.

Derfor er Karen Betts praksis, Harley Street Clinic, også rødglødende i disse dage efter, en del sportsatleter har fået en åbenbaring om, at permanent makeup er vejen til skønhed til trods for en krævende sport.

Tidsbesparende makeup
Det er et af skønhedseksperten Karen Betts kerneområder at få sportsstjerner til at tage sig ud fra deres bedste side hver dag, og det ved hjælp af en række forskellige behandlinger. Derfor er den permanente makeup, der tilbydes i salonen, også en tidsbesparende indsats for de kvindelige atleter, som kan se godt ud hele dagen lang uden at skulle genopfriske makeuppen.

Karen Betts er samtidig fra flere kanter blevet udråbt som et skønhedsgeni, og en af de førende skønhedseksperter i Storbritannien, og markedet for permanent makeup er, ifølge klinikken, generelt utrolig populært blandt kvindelige sportsudøvere.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden