26. okt. 2012
Af af Emilie Dahm Reimar

Livsstil - Her er tre vigtige skønhedstendenser

https://imgix.billedbladet.dk/media/billedbladet/livsstil/2012/vipper.jpg
Foto: AOP
Vil du følge skønhedsverdenens trends, får du tre af de vigtigste lige her.

Hvis du har brugt de samme cremer og skønhedstricks i 20 år, er det måske på tide at søge ny inspiration. Der udvikles nemlig hele tiden produkter og tricks, der er bedre og mere effektive, end dem vi kender.

Charlotte Torpegaard, der har arbejdet for store skønhedsfirmaer som Givenchy Paris og Elizabeth Arden, og som i dag er skønhedsekspert på "Go'morgen Danmark", forfatter, blogger og foredragsholder, giver her tre bud på vigtige skønhedstendenser, du bør dyrke lige nu:

Markante vipper

Smukke vipper har altid været i søgelyset, men aldrig før har der været lanceret så mange tiltag, der gør det let af få dem. Mascaraer med effekt som kunstige vipper. Mascaraer skabt udelukkende til de underste vipper. Mascarabørster i avancerede former og materialer, der skal kunne nå selv de sværeste vipper. Vippeserummer, der får dine vipper til at vokse, og vippe-extensions i silke og mink, så du slet ikke behøver mascara.

Effektive patches

Patches er en anden stor trend lige nu. Patches er en slags skønhedsklistermærker med aktive ingredienser, som du sætter under øjnene, på lårene eller fødderne, alt efter hvor du har brug for øjeblikkelige resultater. Især er øjen-patches i høj kurs, fordi de på et kvarter kan få dig til at se langt friskere ud, end du måske lige havde forestillet dig, da du første gang kiggede dig i spejlet.

All in one-creme

Tendensen med BB Creams startede i foråret, men det pibler stadig frem med nye versioner fra de mærker, der ikke nåede med på bølgen i første runde. BB Creams, der har taget Asien med storm, er lidt af en skønhedsrevolution. Tænk fugtighedscreme, sunblock, primer, foundation og glød i ét og samme produkt. Så bliver det ikke meget lettere at komme ud af døren.

Vil du have perfekte bryn? Få ekspertens guide på Femina.dk.

Hvilke øjenskyggefarver passer til din øjenfarve? Få hjælp på Femina.dk til at vælge de rigtige farver.