21. dec. 2012
Af af Isabellas, Aller Media

Livsstil - Pak julegaverne ind med personlighed

https://imgix.billedbladet.dk/media/billedbladet/livsstil/2012/livs-personlige-gaver.jpg
Julegaver bliver ekstra flotte med en personlig indpakning. Vi giver dig her et par tips til hvordan dine julegaver skal pakkes ind.

Lilla stofpakke med hjerter, æble og grene

Det skal du bruge:
Stof
Sløjfebånd
Mønstret papir
Knappenål
Vindseltråd
Kunstigt æble (Panduro Hobby)
Lim
Perlemorsglimmer
Eukalyptusgren

Pak din gave ind i et smukt stykke stof, og bind to sløjfebånd i hver sin farve og bredde om pakken. Klip hjerter med en lille hank ud i mønstret papir. Skriv modtagerens navn på bagsiden af et af dem, og stik det ind under båndet. Fastgør hjertet med en lille knappenål, som stikkes på tværs i stoffet. Stik et lille stykke vindseltråd gennem bunden af et lille æble. Spray æblet med lim, og drys straks med perlemorsglimmer. Vikl vindseltråden om båndet, så æblet sidder fast, og stik en lille eukalyptusgren ved.

Pakke med karduspapir og brede bånd

Det skal du bruge:
Karduspapir
Bredt sløjfebånd
Glansbillede
Lim
Smalt sløjfebånd
Bærrene fra en eukalyptusgren

Pak gaven ind i det grove karduspapir, og bind et bredt sløjfebånd omkring to diagonale hjørner. Skriv modtagerens navn på bagsiden af et glansbillede, og lim det på båndet. Bind en lille sløjfe af smalt bånd, og lim det på glansbilledet. Stik bærrene fra en eukalyptusgren ind under det brede bånd.

Mønstret pakke med frisk rose

Det skal du bruge:
Mønstret papir
Sløjfebånd
Glansbillede
Lim
Rose
Eukalyptusgren
Perlemorsglimmer

Pak gaven ind i mønstret papir. Bind sløjfebånd på kryds om pakken. Skriv modtagerens navn på bagsiden af et glansbillede, og lim det på båndet. Stik en rose ind under båndet. Spray en lille eukalyptusgren med lim, og drys straks med perlemorsglimmer. Stik grenen ind under sløjfebåndet.


LÆS OGSÅ:
Pak gaverne ind i genbrug - se de flotte inspirationsgalleri på Isabellas.dk

LÆS OGSÅ: Pak julegaverne ind i skind - se hvordan på Isabellas.dk