7. dec. 2015
Af Trine Larsen

Dronning Margrethe hjemme igen fra London

Dronning Margrethe.
Dronning Margrethe.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe er tilbage fra sin årlige decembertur til London, og majestæten er allerede i fuld gang med arbejdet.

Dronning Margrethe kom søndag hjem til Fredensborg Slot fra sin årlige shoppingtur til London.

Dronningen plejer at købe julegaver til familien, når hun er i byen, og så har hun sikkert også hjembragt den specielle engelske plumbudding, som regentparret altid nyder til dessert juleaften. En aften, der i år holdes på Marselisborg Slot sammen med blandt andre prins Joachim og hans familie.

Dronning Margrethe til officersmiddag i London

Det har dog ikke været shopping det hele, for dronningen, der er æresmedlem af The Princess of Wales’s Royal Regiment, detog også i regimentets officersmiddag fredag aften.

Men nu er dronningen hjemme igen og allerede tirsdag deltager majestæten i et møde med Det Kongelige Geografiske Selskab på Nationalmuseet kl. 19.30, hvor emnet er moderne ekspeditioner.

Senere på ugen modtager dronningen ambassadører i afskedsaudiens, ligesom dronningen har offentlig audiens på Christiansborg Slot mandag morgen, inden hun tirsdag igen er på Christiansborg Slot for at være med til årets sidste statsråd, inden hun reelt kan holde juleferie.

Dronning Margrethe holder jul med prins Henrik og prinsesse Athena

Dronningen og prinsgemalen ventes at rejse til Aarhus weekenden før jul, for at slappe af nogle dage og lade op til familiejulen, hvor de glæder sig til at være omgivet af børnebørnene prins Henrik og prinsesse Athena, der kommer på julebesøg sammen med forældrene prins Joachim og prinsesse Marie.

Kærlige øjeblikke mellem dronning Margrethe og prins Henrik

Læs mere om: