18. mar. 2016
Af Maria Rode Olsen

X Factor sendes senere i aften

David Bowie og Reem.
Foto: Lars H. Laursen og Birger Storm.
I det sidste liveshow inden semifinalen skal de fem sidste "X Factor"-deltagere imponere seere og dommere med deres coversange af David Bowie.

De sidste fem deltagere i "X Factor" kæmper om de fire pladser i næste uges semifinale.

Det er ikke hvad som helst, der skal synges i aftenens liveshow, hvor deltagerne skal hylde den nyligt afdøde musiklegende David Bowie.

"X Factor"s alderspræsident Andrew Murray giver sin version af sangen "Life on Mars" fra albummet "Hunky Dory" fra 1971, der siges at være et af Bowies bedste.

Ung Bowie til unge deltagere

Dommeren Mette Lindberg har været i arkiverne og gravet nogle af David Bowies hits frem, og alle sangene er skrevet og sunget mange år før nogle af hendes deltagere overhovedet var født.

Alex, der stod i sidste uges farezone med Mads Christian, skal synge kæmpehittet "Space Oddity" fra 1969, mens Reem fortolker "Quicksand" fra 1971.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Remee har også kastet et blik på superstjernens tidlige karriere og fundet "The Man Who Sold the World" fra 1970 frem til Clifforth og Hein, der giver deres bud på sangen i aften.

LÆS OGSÅ: X Factors barske virkelighed rystede den nye dommer

Pigerne i Embrace er klar til at give den gas med "Absolute Beginners", som David Bowie skrev til musicalfilmen af samme navn i 1986.

Se deltagerne i "X Factor" hylde David Bowie i aften klokken 20:30 - bemærk at showet starter en halv time senere på grund af OL-kvalifikationskamp i håndbold.

Læs mere om: