4. aug. 2016
Af Juliane Olsen

Se krimikongens arbejdsbolig

Jussi Adler-Olsen
Jussi Adler-Olsen
Foto: Birger Storm
Forfatter Jussi Adler-Olsen har sat det hus til salg, hvor nøglefiguren Carl Mørck og Afdeling Q er blevet vakt til live.

Forfatter Jussi Adler-Olsen satte for et par uger siden sin private bolig til salg, og nu har den 66-årige forfatter også sat sin arbejdsbolig til salg.

Ifølge en pressemeddelelse fra boligsiden Boliga sælger han sin villa på Prins Valdemars Allé i det nordsjællandske Allerød.

Det er blot et par uger siden, at han satte sin private bolig til salg, men nu er det altså også muligt at købe det sted, hvor Jussi Adler-Olsen har skrevet sine krimier siden 2012.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Jussi Adler-Olsens hus tæt på skov og centrum

Udbudsprisen for boligen er 5.995.000 kroner, men så er der også et stort spisekøkken med brændeovn samt en højloftet stue i vente.

Den 266 kvadratmeter store bolig, der ved købet i 2012 var blevet omdannet til erhvervsbolig, er placeret nær både skov og centrum.

Der er stadig tale om en erhvervsbolig, men ifølge annoncen er der mulighed for at sætte sit eget præg både som arbejds- og privatbolig.

Se annoncen for Jussi Adler-Olsens erhvervsbolig her.

Privatboligen er næsten eventyrlig

Jussi Adler-Olsens private bolig ligger også i Allerød, og her er der tale om et næsten eventyrligt hjem med fuglefløjt og besøg fra rådyrfamilier.

Der er nemlig direkte adgang til skoven fra forfatterens primære bolig, der er sat til salg for 7.195.000 kroner.

Her medfølger der blandt andet tagterrasse, svømmepøl, køkken-alrum og et wellness-badeværelse.

LÆS MERE: Jussi Adler-Olsen: Vintermørket tager livet af mig

Læs mere om: