9. okt. 2016
Af Lene Skaarup

Voice Junior: Oliver fik store ord fra dommerne

Oh Land, Oliver Arndt de Thura
Oh Land, Oliver Arndt de Thura
Foto: Per Arnesen/TV 2
I Voice Juniors kvartfinale på TV 2 roste dommerne de ni både dygtige og modige børn, og der var mange følelser på spil undervejs. Især Oliver fik store ord med på vejen.

- Du hviler mere i dig selv, end de fleste voksne jeg kender, og så har du den vildeste stemme, lød det fra sangerinden Nana Øland Fabricius også kaldet Oh Land, da hun roste sin deltager Oliver Arndt de Thura efter hans optræden.

Den charmerende Oliver Arndt de Thura sang sig videre i konkurrencen efter aftenens kvartfinale, og det undrede ikke Oh Land, der har Oliver ombord på sit team.

LÆS MERE: Oliver gik videre i Voice junior: Mor og far er stolte

Dygtige sangere

I Voice Juniors kvartfinale på TV 2 lørdag aften nåede seerne at se hele ni børn optræde, men desværre måtte tre børn forlade konkurrence efter deres optræden. Det var ikke let, og det gav naturligvis anledning til både smil men også tårer hos deltagerne.

Efter afstemningen blev det desværre et farvel til Anneli fra Team Joey, Birk fra Team Oh Land og Malene fra Team Wafande. Tilbage i konkurrencen er Marius og Freja fra Team Wafande, Karoline og Karem fra Team Joey samt Ida og Oliver fra Team Oh Land.

LÆS OGSÅ: Voice Junior: Anja Steensig jubler - datteren går videre

Læs mere om: