4. jan. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik klar til mere fest i weekenden

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kan efter denne uges taffel og kure glæde sig til en helt særlig weekend, der byder på fest i Jylland og København. Også dronningen skal til fest.

Kronprinsparret har haft travlt med at markerere indledningen af det nye år med taffel og kure, og der er mere fest i vente i weekenden 7.-8. januar, der byder på begvenheder i både Henring, Silkeborg og København.

QUIZ: Test din viden om dronning Margrethe

Kronprins Frederik skal lørdag aften være æresgæst ved DR Sportsgalla-showet i Messecenter Herning, hvor han er i selskab med Danmarks stærkeste og mest friske atleter. Kronprinsen var til stede ved De Olympiske Lege i Rio de Janeiro i Brasilien i sommer, og han kender mange af atleterne til festen i Herning særdeles godt. Derfor bliver der nok gang i den, når Frederik genforenes med atleter som svømmeren og OL-guldvinderen Pernille Blume, kajak-roeren René Holten Poulsen samt håndboldspilleren og OL-guldvinderen Mikkel Hansen.

Kronprinsesse Mary i godt selskab

Kronprinsesse Mary er lørdag eftermiddag i Silkeborg, hvor hun sammen med netop håndboldspilleren Mikkel Hansen lancerer et nyt samarbejde mellem sin Mary Fonden og håndboldstjernen for at komme mobning i ungdomssporten til livs. Morten Ankerdal er overordnet vært ved det arrangement, som helt sikkert bliver underholdende.

Fødselsdagsfest for Vincent og Josephine

Søndag er kronprinsparret tilbage i København, hvor de skal fejre tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent, som fylder seks år. De foregående år er tvillingernes fødselsdag blevet fejret helt privat på Amalienborg, og det ventes også at blive på Amalienborg, at Mary og Frederik holder fest sammen med Josephine og Vincent.

Dronningen i Aalborg

Dronning Margrethe plejer at komme forbi kronprinsparrets palæ på Amalienborg, når der er fødselsdagsfest, og hvis hun kommer, er det med en frisk lørdagsfest i bagagen. Dronning Margrethe overværer Nordjyske Mediers 250-års jubilæumsforestilling i Musikkens Hus i Aalborg sent lørdag eftermidag.

LÆS MERE: Australierne er vilde med kronprinsesse Mary

Læs mere om: