17. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Harry og Meghans bryllup tvinger prins William til ærgerligt afbud

Prins William, prins Harry
Prins William, prins Harry
Foto: All Over
Royalt bryllup eller vigtig fodboldfinale? Prins William måtte vælge, da han fik datoen for sin lillebror prins Harrys bryllup med Meghan Markle lørdag den 19. maj.

Et royalt bryllup er noget helt særligt og historisk. Derfor er der selvfølgelig heller ingen tvivl om, at prins William sammen med sin hustru, hertuginde Catherine af Cambridge, vil være til stede, når Williams bror prins Harry lørdag den 19. maj siger ja tak til et liv i med- og modgang med sit hjertes udkårne, Meghan Markle. For at opleve brylluppet og støtte sin bror har William været tvunget til at melde afbud til en af årets allerstørste sportsbegivenheder i England og hele verden. En helt særlig fodboldkamp.

Vildt sammentræf

Det vil derfor nok krible lidt i benene, når klokken bliver 17.30 den 19. maj. På det tidspunkt fløjtes der både op til den sene del af bryllupsfesten denne fantastiske lørdag og til finalen i verdens ældste fodbold-pokalturnering, FA Cup'en. Fodboldfinalen byder på engelske klubhold med de allerstørste stjernespillere i aktion foran milliarder af TV-seere på hele kloden og 90.000 tilskuere rundt om grønsværen i fodboldsportens Mekka - Wembley.

Prins William skulle have overrakt stor pokal

Harry og Meghan skal giftes i St. George's Chapel i Windsor Castle, og FA Cup-finalen på Wembley Stadium spilles i en anden del af London. Prins William skulle efter planen have været på tilskuerpladserne til fodboldfinalen, og hans afbud har givet finale-arrangørerne en udfordring. Udover at se den store kamp sammen med 90.000 andre fans på Wembley Stadium skulle William også stå for selve pokaloverrækkelsen til vinderholdet. Det har været hans job de senere sæsoner, men denne gang må en anden VIP-profil vikariere.

William og Harry er vilde med fodbold

Nu må prins William, i stedet for at overrække pokal til vinderholdet, hjælpe sin bror på den store bryllupsdag i Windsor. Også Harry er som storebror William stor fodboldfan, så mon ikke de to friske fyre via mobiltelefonen følger kampen i ny og næ, når der er små pauser under den dejlige kærlighedsfest på en lørdag med store følelser i begge ender af London.

Læs mere om: