28. mar. 2018
Af Christinna Braun

Hjem til gården: Sådan har Hanne Mieth det efter sit exit

Hanne Mieth
Hanne Mieth
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Sæson 2 af TV 2-programmet ”Hjem til gården” er i fuld gang, og i aftenens afsnit var det den 66-årige Hanne, der måtte forlade programmet efter en tvekamp med beboeren Lars.

Hanne Mieth kæmpede og kæmpede for at flække de træstykker, også kaldet rafter, der var udfordringen i tvekampen mod beboeren Lars.

Desværre tabte Hanne kampen, og hun måtte i aftenens afsnit forlade gården.

Blev meget beæret

Hun havde tilmeldt sig ”Hjem til gården”, fordi hun syntes, det lød enormt spændende og interessant.

- Jeg tænkte, at det ville jeg gøre for mig selv. Men jeg var godt nok lige ved at få hjertestop, da jeg blev kaldt til casting, fordi jeg blev så overrasket over, at de ville have mig, fortæller Hanne, der var meget beæret over at være en af de 14, der flyttede ind på gården.

Fysisk arbejde

Når man bor på gården, kræver det også en vis fysisk arbejdskraft.

Det kan være svært, når man som Hanne døjer med dårlige knæ efter et trafikuheld, og derfor trak hun et kæmpe læs i køkkenet, når der skulle laves mad til de 14 beboere på gården.

Dog havde hun et stort ønske om ikke at blive set som en, der brugte al tiden i køkkenet og slap for de mere fysisk udfordrende opgaver.

- Jeg er jo ikke god til det fysiske, og derfor var det også vigtigt for mig at hjælpe med at slibe båden, så jeg kunne vise, at jeg ikke kun var i køkkenet, siger Hanne.

Kan tage ting med videre i livet

Desværre var det i aftenens program Hanne, der måtte forlade programmet, men hun mener selv, at hun har fået mange ting ud af opholdet på gården.

- Jeg har fået en respekt for vores forfædre, og jeg tænker på, at de har simpelthen været så nøjsomme og flittige, siger Hanne.

Udover respekt for fortiden har Hanne også fået venskaber for livet.

Christina og Sara, der er to af gårdens andre beboere, har nemlig allerede været og besøge Hanne i Farre.

Hvordan det går de andre beboere på gården, kan vi se i næste afsnit af ”Hjem til gården”, der bliver sendt på TV 2 onsdag den 4. april kl. 20.

Læs mere om: