9. okt. 2018
Af Niels Burgos

Klar til kgl. bryllup: Verdensstjerne synger for brudeparret

Jack Brooksbank og prinsesse Eugenie.
Jack Brooksbank og prinsesse Eugenie.
Foto: MEGA
Prinsesse Eugenie og hendes tilkommende, Jack Brooksbank, har hyret en af verdens mest kendte tenorer til at synge i kirken på fredag.

Ved brylluppet mellem prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank i St. George-kapellet på Windsor Castle fredag den 12. oktober bliver der skruet helt op for de smukke følelser. Musikken leveres af musikere fra The Royal Philharmonic Orchestra - og den italienske tenor 60-årige Andrea Bocelli synger to sange under ceremonien.

Blind som 12-årig

Andrea Bocelli, der i øvrigt giver koncert i Royal Arena i København til marts, har solgt flere end 70 millioner album på verdensplan. Hans smukke stemme har begejstret et kæmpemæssigt publikum i mange år - Celine Dion udtalte engang, at "hvis Gud skulle have en sangstemme, må han lyde som Andrea Bocelli".

Bocelli blev født med grøn stær - og har været blind, siden han som 12-årig kom ud for en fodboldulykke.

https://imgix.billedbladet.dk/mega93376_005.jpg
Andrea Bocelli
Foto: Mega

Duet med sønnen

Efter en 14-år lang pladepause udsendte Andrea Bocelli i december 2017 en duet med Ed Sheeran - og i september udgav Bocelli nummeret "Fall on Me", som han synger sammen med sin lige så velsyngende søn, Matteo (sangen kan høres på Youtube). Begge sange kommer med på Bocellis helt nye album "Si", der efter planen udsendes i oktober.

Læs mere om: