21. dec. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Beverly Hills 90210 vender tilbage - med alle de gamle stjerner

Beverly Hills 90210
Foto: MEGA
Flere af skuespillerne fra "Beverly Hills 90210" var for nylig samlet, og nu ser det ud til, at serien vender tilbage.

I 1990’erne strømmede teenagere til TV-skærmene for at følge Dylans, Kellys, Brandons og alle de andre flotte, unge menneskers liv i ”Beverly Hills 90210”.

Og lige siden har mange fans verden over håbet at se mere til de herlige karakterer, som gennem ti sæsoner har været ude for store dramaer og stor kærlighed.

Beverly Hills-skuespillerne samlet igen

Rygterne har længe svirret, men det tyder nu på, at den drøm er ved at gå i opfyldelse. Det skriver flere amerikanske medier.

En fotograf fra det amerikanske medie TMZ fik et billede af flere af skuespillerne samlet med nogle forfattere til et møde, skriver Deadline Hollywood.

Ifølge planen er der flere af skuespillerne fra den originale serie, som man kan forvente at se i genindspilningen. Det gælder blandt andre Jennie Garth (Kelly), Tori Spelling (Donna), Brian Austin Green (David), Jason Priestley (Brandon), Ian Ziering (Steve) og Gabrielle Carteris (Andrea).

Planerne er så langt fremme, at flere TV-selskaber i øjeblikket har dem til gennemsyn - og der skulle være stor interesse for at føre dem ud i livet.

Handlingen i den kommende udgave er stadig en velbevaret hemmelighed - men man må gå ud fra, at vi møder de populære stjerner mange år efter tiden på high-school, eftersom de alle er blevet 28 år ældre, siden serien havde premiere i 1990.

Læs mere om: