24. dec. 2018
Af Niels Burgos

Anders Agger tilbage hos eks-konen

Anders Agger
Anders Agger
Foto: Lars Aarø
- Vi skal det her igen, fortæller Anders Agger til Radio 24syv

I programmet "Flaskens Ånd" på Radio24syv fortæller den populære TV-mand, 54-årige Agger, at han har og ekskonen Lissa har genfundet kærligheden.

"VI er langsomt kommet frem til den følelse, at vi skal det her igen" fortæller Anders Agger til Radio24Syv og fortsætter: "I stik kan jeg stadig huske, hvad det var, jeg blev så vanvittigt forelsket i".

Det klassiske dilemma

Det er knapt 10 år siden, han brød med børnenes mor, som han har kendt, siden han var 25 - men Agger fortalte i 2014 i et interview med Alt for Damerne.

"Selvom det er en del år siden, vi flyttede fra hinanden, er vi blevet ved med at opretholde en eller anden form for kontakt og forhold. Det er det klassiske dilemma mellem hovedet og hjertet: Jeg elsker dig, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan bo med dig. Og det store hug er: Skal vi lade den ligge og komme videre, eller skal vi holde sammen og leve som kærestepar, der ikke bor sammen? Den tygger vi stadig på efter seks-syv år."

Nu er der så yderligere gået nogle år - og for nogen tid siden nåede Anders og Lissa altså frem til, at de skal være sammen igen. Anders og Lissa har en søn sammen - Lissa har en søn og en datter fra et tidligere ægteskab.

I det spændende interview fortæller Anders Agger bl.a. også om at blive gammel - og om at være et kendt ansigt.

Hør hele programmet her

Læs mere om: