15. mar. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Hugo Helmig gæster X Factor

Hugo Helmig
Foto: Birger Storm
Der bliver fornemt besøg i "X Factor" fredag aften, når 20-årige Hugo Helmig kommer og optræder.

"X Factor" er som altid garant for masser god musik, og sådan bliver det også fredag aften, hvor de syv tilbageværende deltagere skal kæmpe for endnu en uge i konkurrencen.

Hugo Helmigs store succes

Men "X Factor"-scenen får også besøg af en ganske særlig herre, som trods sine bare tyve år allerede har opnået stor succes. Det er nemlig Hugo Helmig, der netop har udgivet sit første album, der kommer og synger, skriver TV 2.

Det er kun gået én vej for den unge popkomet, som er søn af Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen, siden han i 2017 hittede med debutsinglen "Please don’t lie".

Sangen blev den mest spillede på de danske radiostationer i 2017, og den fandt også vej til "X Factor"-scenen sidste år, hvor den unge deltager Oliver fortolkede megahittet til det første liveshow.

Tyskerne er vilde med Hugo Helmig

Det er dog ikke kun danskerne, der er vilde med den unge aarhusianer.

Syd for grænsen har Hugo Helmig også slået dørene ind, og flere af hans singler har opnået flotte placeringer i Tyskland.

Det er ikke første gang, en Helmig gæster "X Factor"-scenen. Sidste år var det hans far, Thomas, der gav den gas i TV-showet.

Thomas Helmig
Foto: Dan Mariegaard

Læs også det store interivew med X Factor-Gina i denne uges BILLED-BLADET.

Se alle årets "X Factor"-livedeltagere i galleriet herunder:

GALLERI: X Factor deltagerne 2019 (Foto: TV 2)

Læs mere om: