30. apr. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Bevæget besøg for grevinde Sophie af Wessex

Grevinde Sophie af Wessex
Grevinde Sophie af Wessex
Foto: Mega
På en arbejdsrejse til Indien besøgte Sophie af Wessex et børnehospital. Mødet med de helt små patienter rørte grevinden dybt.
For Sophie af Wessex var det en helt særlig og rørende oplevelse at besøge en række hospitaler i storbyen Hyderabad i Indien, hvor grevinden i disse dage er på arbejdsrejse. Som protektor for den velgørende Fond The Queen Elizabeth Diamond Jubilee Trust var det vigtigt at få set, hvordan man bruger støtten til vigtige projekter på hospitalernes mange ressourcekrævende afdelinger.

Tænker på sin datter

Sophie var på besøg på en børneafdeling på hospitalet i Hyderabad, hvor hun kom helt tæt på babyer på neonatalafdelingen. De for tidligt fødte babyer mindede uden tvivl grevinden om sin og prins Edwards 15-årige datter Lady Louise, som blev født længe før terminen. Lady Louise blev født med øjenproblemer og blev behandlet for sin skelen allerede tidligt i sit liv.

Mumbai og New Delhi

Ifølge den royale rejseplan i Indien skal Sophie af Wessex fra Hyderabad til Mumbai og derfra videre til New Delhi. Også i Mumbai og New Delhi besøger Sophie flere børneafdelinger på store hospitaler for at se nærmere på deres arbejde med for tidligt fødte børn.

Læs mere om: