19. aug. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Sanne Salomonsen overrasker: Springer ud som skuespiller

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/sanne.jpg
Foto: Martin Høien
Sanne Salomonsen er efter 36 år tilbage som skuespiller på det store lærred. Hun spiller jættemoren Elle i det nye actionbrag "Valhalla".

De fleste forbinder Sanne Salomonsen med hendes store musikalske talent, men den 63-årige rockmama har også udfoldet sig som skuespiller og har medvirket i en række musicals samt flere film.

Sanne Salomonsen med i Valhalla

Det er dog 36 år siden, man sidste gang kunne opleve hende på det helt store lærred - det var i ”Forræderne” fra 1983”, men nu vender Sanne Salomonsen tilbage.

Denne gang er det i action- og eventyrbraget ”Valhalla”. Her spiller hun Elle, der er mor til jættekongen Udgårdsloke.

Filmen er baseret på tegneserien ”Valhalla” fra 1979 og tegnefilmen af samme navn fra 1986, men denne gang kan publikum glæde sig til at se rigtige mennesker i rollerne som guder og jætter.

Nordisk actionbrag

Foruden Sanne Salomonsen kan man glæde sig til at se opleve blandt andre Roland Møller, Andreas Jessen og Jacob Lohmann i "Valhalla", der er optaget i de nordiske lande - på Island og i de norske fjelde samt i danske og svenske skove.

Instruktøren bag actionbraget er Fenar Ahmad, der blandt andet står bag den anmelderroste publikumssucces ”Underverden” fra 2017.

”Valhalla” får premiere i de danske biografer den 10. oktober. Se traileren og få en forsmag på filmen her.

Læs mere om: