Søndag, 7. juli 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Ærlige Sanne Salomonsen: Sådan er det at synge med Anne og Lis igen

Sanne Salomonsen
Sanne Salomonsen
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Sanne Salomonsen har haft stor succes med igen at synge med Anne Linnet og Lis Sørensen, og de nyder igen at stå på scenen sammen.

Det er efterhånden 40 år siden, danskerne begyndte at synge med på Anne, Sanne og Lis’ sange fra Anne Linnet Band, og i foråret har der været genhør med den populære og succesfulde trio. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tre modne kvinder med succes

Sanne Salomonsen har nydt at stå på scenen med sine tidligere bandkollegaer igen.

– Det er så skønt. Det vidunderlige er, at vi er tre voksne kvinder – modne kvinder. Vi har 40 års liv hver for sig. Selvfølgelig har vi fulgt hinanden og holdt øje og lyttet til hinandens musik. Det, der sker nu, er bare, at vi genopdager hinanden på sådan en skøn måde, fortalte 63-årige Sanne Salomonsen for nylig til BILLED-BLADET. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

– Det at få lov at deles om ansvaret igen, det er så fedt. Vi har det så sjovt – langt sjovere, end folk kan forestille sig. Vi kan mærke, folk tror, vi har været uvenner og har hadet hinanden. Det har vi slet ikke. Man kan mærke, folk slapper af, når vi står deroppe. 

Sanne Salomonsen: Jeg har aldrig haft så travlt

Sanne Salomonsen nyder at synge sammen med Anne Linnet og Lis Sørensen, og når Grøn Koncert senere på måneden begynder, kan man igen opleve de tre powerkvinder. Men Sanne Salomonsen har også gang i sine egne projekter og skal blandt andet turnere i Sverige.

Til oktober rykker hun fra scenen og ind på det store lærred, når hun medvirker i filmen ”Valhalla”, og derudover er der også flere tilbud på TV-hylden.

– Der er altid ting på bedding. Så heldig er jeg. Jeg elsker at tage de udfordringer op, som jeg bliver tilbudt en gang imellem. Jeg har det skidesjovt med det.

– Jeg takker Gud. Jeg har aldrig haft så travlt i mit liv.

Foto: Martin Høien

De tre powerkvinder hyggede sig også i hinandens selskab, da de sidste år var gæster i "De største øjeblikke" på TV 2. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden