8. sep. 2019
Af Lene Skriver Bak

Hertuginde Meghan overraskede: Støttede veninden i New York

Hertuginde Meghan.
Hertuginde Meghan.
Foto: Mega
Hertuginde Meghan viste sig som en sand veninde og dukkede op for at heppe på tennisstjernen Serena Williams, da hun spillede finale i dette års US Open.

Hertuginde Meghan er klar til at vende tilbage til sine royale pligter efter barslen med lille Archie Harrison, der kom til verden 6. maj.

Inden hun tager hul på sine opgaver, fløj hertuginden dog til New York, hvor hun heppede på sin gode veninde Serena Williams, der havde spillet sig i finalen ved dette års US Open.

Hertuginden var tidligere på året også ude for at heppe på Serena, da hun var med i den traditionsrige Wimbledon-turnering i London.

Måtte nøjes med andenpladsen

Men præcis som i finalen i London, måtte Serena Williams på trods af kongelig opbakning også denne gang se sig besejret.

I New York vandt den canadiske teenager Bianca Andreescu, der tidligere i turneringen sendte danske Caroline Wozniacki ud, sensationelt over amerikanske Williams.

Hertuginde Meghan og Serena Williams har været veninder i årevis.

Serena og hendes mand, Alexis Ohanian, var da også blandt de mange celebre gæster i Windsor, da hertuginde Meghan blev gift med sin prins Harry.

Hertuginde Meghan så kampen sammen med Serenas mand og søster, Venus.

I samme boks sad også den navnkundige redaktør for Vogue, Anna Wintour, som fik sig en snak med hertuginden i en spilpause.

Læs mere om: