12. sep. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Anders fra Gift ved første blik: Derfor ændrede mine følelser for Luna sig

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/gift_2.jpg
Foto: Nicolas Cosedis/DR
Da Anders og Luna blev "Gift ved første blik" fulgte kys, kram og kærlige ord hurtigt efter. Lige indtil bryllupsrejsen, hvor stemningen pludselig tog en dramatisk drejning.

Alt virkede til at køre på skinner for Anders og Luna, da de blev ”Gift ved første blik”, men da rejste på bryllupsrejse til Bordeaux i Frankrig, ændrede Anders' følelser for Luna sig.

- Jeg siger til hende, jeg synes, det er gået alt for stærkt. Det er som en film, der virkelig drøner derudaf. Mange indtryk og oplevelser. Jeg siger, det er gået for stærkt, og at jeg synes, vi skal sætte tempoet ned, fortæller Anders til BILLED-BLADET.

Brug for at tænke

Og den besked fik den ellers så gode og kærlige stemning mellem parret til at vende 180 grader.

- Der bliver selvfølgelig en trykket stemning, det er klart. Luna bliver ked af det, og der er jeg nødt til at trække mig lidt. Jeg gør det bevidst, for der har hun ikke brug for, jeg er der.

- På det tidspunkt har jeg også brug for at tænke nogle ting igennem. Der er selvfølgelig lidt trykket stemning, men vi snakker og vender tingene, og vi skal finde ud af, hvordan vi skal navigere i det her.

Ikke en hurtig eller drastisk beslutning

For seerne kan det virke som om, Anders tager en meget hurtig og drastik beslutning om at lægge afstand til Luna, da han fortæller, hvordan han har det, men det er ikke tilfældet, forklarer han nu.

- Jeg føler ikke, det er noget, der pludselig er kommet fra mig, men jeg kan godt se, det kan opfattes sådan fra hendes side. Det er ikke en beslutning, jeg tager i løbet af natten eller 12 timer. Det er en gradvis udvikling, der sker.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0342985_2.jpg
Foto: Nicolas Cosedis

En film der bliver spolet frem

For selvom parret kun lige har mødt hinanden, har de allerede lært hinanden godt at kende, og euforien fra brylluppet er ved at lægge sig.

- Tingene foregår rigtig hurtigt. Hvis man forestiller sig en film, der bliver spolet tre gange så hurtigt frem – sådan føles det i hvert fald. Vi lærer hinanden rigtig godt at kende hurtigt, og vi snakker uafbrudt.

- Vi er ret langt, synes jeg selv i hvert fald, i forhold til at lære hinanden at kende. Derfor ser jeg også nogle andre sider af Luna efter nogle dage. Det er ikke alt sammen eufori.

- Jeg er ikke længere lige så god til at komplimentere hende, og så opstår der lidt tvivl hos mig. Jeg vil gerne fortælle hende det, for det synes jeg er vigtigt, så vi kan tage fat i det og finde ud af, hvad grunden er til det, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0343039_1.jpg
Foto: DR

Det går skævt for Anders og Luna på bryllupsrejsen.

Skyldte Luna at være ærlig

I programmet ser man, at Luna bliver meget ked af det over Anders’ ord til hende, og han er da også ærgerlig over, at bryllupsrejsen udviklede sig som den gjorde.

- Jeg er ked af det på vores vegne, på hendes vegne og på mine egne vegne, for jeg er også gået ind i det her program med samme ønske som alle andre deltagere.

Alligevel mener han, det var den rigtige beslutning at fortælle hende, hvad han følte på daværende tidspunkt.

- Jeg siger det på det tidspunkt, fordi jeg synes, jeg skylder hende det, og så vi kan tage fat i det. Jeg kunne også have puttet med det, men jeg synes ikke, det ville være rigtigt.

- Det var rigtigt at tage snakken der – også fordi der var mulighed for at gøre noget ved det og behandle det og snakke om det, forklarer han.

Se hvordan det går Anders og Luna og alle de andre par i ”Gift ved første blik” hver torsdag på DR1.

GALLERI: Her er parrene fra Gift ved første blik 2019

Læs mere om: