17. okt. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Joachim om sit og Maries nye liv i Frankrig: Der er højt til loftet i Paris

Prinsesse Marie og prins Joachim.
Prinsesse Marie og prins Joachim.
Arkivfoto: Lars Aarø
På ganske kort tid er det lykkedes prins Joachim at falde godt til i Frankrigs hovedstad, hvor han og prinsesse Marie bor med deres to børn. I det nye nummer af BILLED-BLADET kan du se en skøn reportage fra Joachim og Maries møde med kronprinsparret til stor fest i Paris.

Prins Joachim og prinsesse Marie mødtes for nylig i Paris med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik i forbindelse med kronprinsparrets arbejdstur som spydspidser for et dansk erhvervsfremstød i Frankrig.

En i forvejen smuk aften på rådhuset i Paris blev bare endnu smukkere af, at prinsesse Marie og kronprinsesse Mary sammen med deres private prinser Joachim og Frederik var begivenhedens profiler.

Smilende Joachim

På den fine aften svarede prins Joachim venligt på et spørgsmål fra BILLED-BLADET om, hvordan han og familien har det i den franske hovedstad, hvor de har fået fast adresse, fordi prinsen har indledt et uddannelsesforløb på militærakademiet Ecole Militaire.

Marie afleverer børnene

Prins Joachim svarede smilende, at der er højt til loftet i Paris, og med det svar fortalte han alle, at han og Marie er begejstrede for deres franske hverdag i verdensbyen.

Joachim har travlt med uddannelsen, og prinsesse Marie har også sit at se til.

Hun tager sig for eksempel af aflevering af børnene prins Henrik og prinsesse Athena på deres nye skole.

Se mere i BILLED-BLADET

På den store aften med festmiddag på rådhuset i Paris var prins Joachim og prinsesse Marie sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik de lysende stjerner.

Du kan se alle billederne fra den fornemme aften med Marie og Mary samt Joachim og Frederik i centrum i BILLED-BLADET nr. 42, der er på gaden 17. oktober.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb42-forsider_3.jpg

Lyt til udsendelsen "Sådan bliver Joachim og Maries nye liv i Paris" herunder og find flere udsendelser fra Danmarks royale podcast ved at klikke her.

Listen to "Sådan bliver Joachim og Maries nye liv i Paris" on Spreaker.

Læs mere om: