31. okt. 2019
Af Helle Skram de Fries

Umut trækker sig fra Vild med dans

Umut Sakarya og Jenna Bagge.
Umut Sakarya og Jenna Bagge.
Foto: Hanne Juul
De negative kommentarer på sociale medier har overhalet kokken Umut Sakaryas glæde ved at være en del af Vild med dans, så nu har han trukket sig.

Efter syv fredage, hvor Umut Sakarya sammen med dansepartneren, Jenna Bagge, trods bundkarakterer hos dommerne, er gået videre, har den tilsyneladende ukuelige optimist valgt at trække sig fra konkurrencen.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Umuts glæde forsvandt

De er negative kommentarer på de sociale medier, der har fået glæden til at forsvinde.

- Jeg har lært, at man skal sige fra, når noget bliver for meget, og jeg er ved at knække over nu. Alt det hate, der er kommet på de sociale medier gennem hele sæsonen, er blevet endnu vildere, siger Umut Sakarya til tv2-dk.

Trods de lave karakterer har dommerne rost Umut for hans spektakulære outfits og åbenlyse glæde.

https://imgix.billedbladet.dk/umut_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Festlige indslag

Men ikke alle har været begejstrede for Umut Sakaryas festlige indslag, og det der, ifølge pressemeddelelsen, får ham til at trække sig, er at hans tre restauranter nu også bliver svinet til.

- Jeg troede, jeg kunne tage de spydige og meget personlige kommentarer, for der skal noget til, før jeg knækker. Men det påvirker mig, når en person skriver, at han ikke kan forstå "alle de idioter, som spiser på Umuts restauranter", fortæller han.

Umut pointerer dog, at han har nydt sin deltagelse i ”Vild med dans” og takker alle dem, der har støttet ham – og ikke mindst dansepartneren Jenna Bagge for at have stået det hele igennem sammen med ham.

https://imgix.billedbladet.dk/umut2.jpg
Foto: Hanne Juul

Skabte fest på dansegulvet

TV 2s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech er ked af situationen og roser den fest, Umut har skabt i showet.

- Men det viser jo med al tydelighed, at det er nødvendigt at huske på, at det har konsekvenser, når man taler grimt til hinanden på de sociale medier.

Ingen stemmes ud næste gang

På grund af Umut Sakaryas exit bliver ingen af de seks tilbageværende par stemt ud fredag 1. november.

Parrene tager deres dommerpoint og sms-stemmer med videre til næste uge, så der stadig bliver tre par i finalen i Horsens.

Læs mere om: