25. apr. 2020
Af Marianne Singer

Første interview: Prinsesse Carolines datter afslører fremtidsplaner

Prinsesse Alexandra og prinsesse Caroline. 
Prinsesse Alexandra og prinsesse Caroline.
Foto: Mega
I sit første interview afslører prinsesse Carolines yngste datter, prinsesse Alexandra, hvad hun drømmer om at beskæftige sig med i fremtiden og mange andre spændende ting.

Det handler om både fremtidsdrømme, favoritmusik- og bøger, klima, personlighedstræk og livet som prinsesse i et interview, som prinsesse Alexandra af Hannover, 20, har givet til spanske Telva.

Det er første gang, at prinsesse Carolines yngste datter taler med pressen og det er der kommet en interessant artikel ud af med tilhørende flotte billeder.

Studerer i USA

I artiklen forklarer prinsesse Alexandra blandt andet, at hun for tiden studerer statskundskab og filosofi på det prestigefyldte New York University, men at det mere handler om hendes glæde ved at lære og studere end med henblik på et fremtidigt job.

I stedet ønsker hun at gå en helt anden vej.

- Jeg vil gerne dedikere mig til noget relateret til kunst eller mode. Jeg tror, at jeg ville gøre mig godt som personlig shopper, lyder det blandt andet fra prinsesse Alexandra til Telva.

Tænker på miljøet

Men selvom hun er glad for at shoppe tænker hun også på miljøet og fortæller, at hun tænker over at købe mindre og genbruge.

Faktisk låner hun ofte tøj af sin stilfulde mor, prinsesse Caroline, lyder det med et grin fra hende under interviewet.

Afslappet stil

I dagligdagen er hun en meget privat person med en afslappet stil, der mest er jeans, sweatshirt og et par sneakers, fortæller prinsesse Alexandra også til magasinet.

Prinsesse Alexandra er datter af prinsesse Caroline og den tyske prins Ernst August af Hannover.

Du kan læse hele interviewet med prinsesse Alexandra og se de smukke nye billeder af hende i Telva ved at trykke her

Læs mere om: